Вы Золотоноші 20-річний чоловік убив півторарічну падчерку

У ніч із 2 нa 3 жoвтня у Зoлoтoнoші стaлaсь жaxливa трaгeдія: 20-річний чoлoвік убив півтoрaрічну Мирoслaву, eгo пaдчeрку.

Вы дівчинки діaгнoстувaли трaвм oргaнів чeрeвнoї порожнини в ушкодження внаслідок связаться c тупим предметом. Pro центр повідомляє «Черкаський край».

Молоді люди Ігор в Каріна жили в цивільному шлюбі. Ігорю – 20, Каріні – 18, второй неповнолітньою выиграл народила свою першу дитину zlochinnoï іншого чоловіка, и теперішній співмешканець, з її слів, турбувався на дівчинку, навіть називав її доцею.

Федор планували-й друг дитину, бо молодой вагітна жінка.

В злополучной вечора Ігор повернувся з роботи близько 19-ої години. И близько 23-ої, приспавши дитину, Каріна пішла до друзей удалил.

Співмешканець її провів, и если повернувся додому, взяв дівчинку в сльозах, Мирослав прокинулася в розкидала по кімнаті речі. Тоді молодий раніше судимий «такт» вдарив крихітку в живіт, мовляв, покарав за те, що голосно плача-й вередувала.

Після того пробував її заспокоїти, навіть цукерку пропонував, и если зрозумів, що в дитини, не прослуховується часы, намагався сам надавати допомогу, а потім викликав швидку допомогу. Загорнувши дитя в его куртку, біг роздягнутий назустріч швидкій… медицина зареєстрували смерть дитини на 2.15 години ночі, о повідомили що в поліцію.

Явных обставини з’ясували працівники Золотоніського відділу поліції.

Молодой затримано чоловіка, йому оголошено о підозру, подію кваліфіковано по ст. 115,ч. 2, п. 2 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодекса украины. Йому загрожує позбавлення волі на строк zlochinnoï 10-15 років або довічне позбавлення волі.

Ігор – вродливий юнак, виховувався в нормальній сім’*****. Ale зовнішність виявилася оманливою. Випадок крайньої жорстокості стався не раптом, адже в нього вже були проблем із закону: судимість за нанесення тілесних ушкоджень в крадіжку велосипеда. Тим більше, що медичні експерти в тілі дівчинки виявили не тільки свіжі синці, и задавнені. Молодой матуся після гуляння есть друзья додому повернулася, если її співмешканець вже провів «виховні процедури» о крихітною дівчинкою.

Комментарии запрещены.